Solar kamera

Solar kamera

Våra Sunwebcam, trådlösa cellulära kamerasystemet, drivs av solen och bara kräver en cellulära signal att fungera självständigt någonstans i världen 24/7/365! Utrustad med ett internt batteri, Sunwebcam är utformad för värsta miljörisker samtidigt som den ger omedelbar videon &...

Produktinformation

Våra Sunwebcam, trådlösa cellulära kamerasystemet, drivs av solen och bara kräver en cellulära signal att fungera självständigt någonstans i världen 24/7/365! Utrustad med ett internt batteri, är Sunwebcam designad för värsta miljörisker samtidigt som den ger den omedelbar video & bilder från din remote säker plats även i blackout förhållanden.

1.jpg

Vad Sunwebcam kan göra

Sunwebcam tillåter

24 timmar video records

Ta bilder schemalagda

Ta emot SMS eller e-varningsmeddelanden vid en människa eller fordon är närvarande samtidigt tillbaka upp lagra alla dina video & bilder i vår cloud mjukvara för granskning

Fjärr bildskärm via PC & Mobile App

Fjärrkontroll kameran genom PC eller mobil enheter

Cloud services anslutning med mobildata kommunikation och moln programvara på månadsbasis, betalar du bara när du behöver ny video & bilder

 5.jpg

Det är mycket viktigt för att samla in information för studier för att övervaka miljön och jordbruket områden men samtidigt mycket tidskrävande och ibland inkonsekvent på grund av tillgängligheten av den person som utför dessa studier. Det mest effektiva sättet att samla in information för miljö- och jordbruks studier är att ha 24/7 övervakning, men det är en mycket dyr uppgift när man överväger anställd tid och resor.

7.jpg

Sunwebcam tillåter 100% trådlöst/sol insamling av data och bild. Molntjänsten ger en nyckelfärdig lösning för miljömässiga ingenjörer och forskare att fokusera på data.

TRAFIK & VÄGAR

Sunwebcam ger en prisvärd trafik övervakning för städer oavsett storlek, sparar kostnaden för

typiska lösningar innebära dyra webbplats planering och teknik, kommunikationsinfrastruktur, dikning och det utgifter för egenutvecklade programvarusystem och servrar.

20.jpg

Liten storlek och låg vikt av systemet tillåter dem att placeras på befintlig infrastruktur såsom ljus stolpar, trafik polacker, broar, träd.

Molntjänsten innehåller fullständig hantering av kameror, länkar till offentliga Visa sidor för realtidstrafik villkor.

30.jpg

KONSTRUKTION

50.jpg

Fördelar:

Jobsite stöld förebyggande

Jobsite skick levande utseende

Försäkringsskada skydd

Hålla intressenter informerade

Minska resekostnaderna webbplats

Projektet marknadsföring

Visuella audit trail - minska skulder

Minska projektet tvister, hantera underleverantörer och milstolpar

1.jpg

Fjärrövervakning och säkerhet för elektrisk elnätet är lika viktigt som någonsin. Oavsett om du behöver övervaka utrustning eller skydda mot stöld och manipulation, är med anslutna realtidsövervakning avgörande för din verksamhet.

ELECTRIC POWER GRID SÄKERHET

61.jpg

Den Sunwebcam och molntjänst ger en end-to-end-lösning för fjärrövervakning av elektriska transformatorstationer och andra kritiska infrastruktur områden. Rik funktionsuppsättning ger dataloggning, aviseringar och larm och bildarkiv.

62.jpg

OLJA & GAS & GRUVDRIFT

Sunwebcam är trådlösa övervakningskameror utformad för tuffa miljöer, med robust alla väder kapslingar trycket förseglade till IP67. Det är helt fristående, med en kort kabel till den medföljande solpanelen.


Förfrågning