Solar Powered energi trådlös säkerhetskameror

Solar Powered energi trådlös säkerhetskameror

SOLAR POWERED energi trådlös SÄKERHETSKAMEROR Sunwebcam kan skydda dig på en bråkdel av kostnaden för traditionella hårda trådbundna larmsystem. Eftersom det inte finns några ledningar är det lätt att flytta kameror och rörelsedetektorer till valfri plats både inomhus och utomhus. Vissa modeller är gjorda för att stå upp...

Produktinformation

SOLAR POWERED ENERGI TRÅDLÖS SÄKERHETSKAMEROR
图片4.png  

Sunwebcam kan skydda dig på en bråkdel av kostnaden för traditionella hårda trådbundna larmsystem. Eftersom det inte finns några ledningar är det lätt att flytta kameror och rörelsedetektorer till valfri plats både inomhus och utomhus. Vissa modeller är gjorda för att stå emot alla väderförhållanden och är förberedda för extrema temperaturer; andra behöver placeras inuti väderbeständig kamerahus.
Den stora sak om trådlös säkerhetskameror är helt enkelt eftersom de behöver ingen utanför kraftledningar eller anslutning. Det gör dem används i någon avlägsen plats utan el eller internet-anslutning. Eftersom kamerorna är trådlösa deras användbarhet är gränslös. De har möjlighet att övervaka familjeaktiviteter, djur, byggarbetsplatser, parkering garage, miljöförändringar, universitet och skolor, privata fastigheter och företag.
De måste naturligtvis fortfarande ansluten till en El-källa på en viss period. Detta är vanligtvis typ av batteripaket eller interna batteri. Problemet här är emellertid att batterier måste att bytas ut eller laddas. Solceller som bifogas kameran enheter kan ständigt ladda batterier. Solar teknik har förbättrats kraftigt under flera år och effektivitet och paneler fungerar även under molniga mulna dagar. Rörelsesensorer som aktiverar när aktiviteten är närvarande säkerställa kamera körtid och data lagringsutrymme inte kommer att vara bortkastade.
Om du är verkligen ett hem ägare bör du använda din soldrivna övervakningskameror för att fånga allt som händer medan du är borta genom att ansluta dem till en inspelningsenhet, säga digital videoinspelare (DVR), VCR eller dator. Kameran kan även ställas in att automatiskt ansluta till en dator och ge dig snabbmeddelanden finns det säkerligen en eld eller gas läcka. Snabbare du är utanför du kan hitta information om ditt boende miljö helst. Den kan upptäcka glas inbrott som väl varje rörelse på ditt hem.
De senaste soldrivna säkerhet kamera kit är mycket lätt att installera. De är utvecklade så möjligt enkelt flytta någon kamera till rätt plats runt huset. Hög effekt sändare kan vara nödvändigt för stora egenskaper eller arealer. Du kan inkludera nya kameror mot det befintliga systemet enkelt sedan där aren' ledningar till längs med. Solpaneler som ingår i skydd kamera kit är tillräcklig storlek för att den inre batteriet

Under dagen. Det finns också en back-up strömförsörjning när batteriet tar slut under natten. Om du vill använda din övervakningskamera lätt i utomhus eller fjärrplatser, då är här soldrivna rörelse-sensing kameran det smarta valet.

Industrier som använder våra Solar Powered säkerhet kamerasystem:

Sunwebcam är idealisk för remote webbplatser som inte har makt eller internet, där avlägsna säkerhet och övervakning måste distribueras. Systemet kan är bärbar och flyttas och flyttas enkelt.Vanliga tillämpningar inkluderar:

Byggarbetsplatser jobb

Farm & fiskodling & Orchard

Olja & Gas borrning och produktion

Kritisk infrastruktur

Övervakning av skyddsgrindar

Parkeringsplatser och vägar

Teknisk information

Modell:GSB-100W

Operativsystem

Embedded Linux

Processor

HI3518E (1,0, 1,3 MP)
HI3518C(2.0MP)

Bildsensor

1.0MP:1 / 4 ”1,0 megapixel progressiv CMOS-sensor
1.3MP:1 / 3 ”1.3 megapixel progressiv CMOS-sensor
2.0MP:1 / 3 ”2.0 megapixel progressiv CMOS-sensor

IR-CUT

stöd

Lins

C/CS 4mm 3 Megapixel fast objektiv

Minsta belysning

0,01 lux

Komprimeringsstandard

Ljudkomprimering

G.726/G.711 (standard är G.711)

Komprimerade transport stream

32kbps-6Mbps, själv kan definieras, är standard 2536 Kbps

Funktion

Förvaring

Max 128G Micro SD-kort

Rörelsedetektor

kan ställa 4 oberoende avkänningsområdet (känslighet är 1-100 justerbar)

Larm koppling

skickar bilder till heter brevlådan. Ladda upp bilder och video till FTP
servern; bilder och videor till SD-kort

4G funktion

Stöd för FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA, TD-SCDMA, GSM/GPRS/EDGE

Gemensam specifikation

Paketet

4G WIFI kamera
Solar Panel

Total vikt

14,5 KG

Paketstorlek

72 × 23.5 × 76 cm

Arbetstemperatur

-20 ℃ ~ + 55 ℃

Arbetar luftfuktighet

10% ~ 95% RH

Strömförsörjning

DC12V 2A

Skydd utbud

IP66

Strömförbrukning

3W (IR LED: Off); 15W (IR LED: ON)

Förfrågning