Tips för att skydda ditt barns säkerhet hemma

- Nov 12, 2018 -

Tips för att skydda ditt barns säkerhet hemma


  • Granska grundläggande säkerhetsfärdigheter

Även om du känner dig säker på att dina barn känner till grundläggande hemskyddsförmåga (första hjälpen, köksäkerhet etc.), åtminstone granska var allt är och vad de behöver veta ska någon skadas när du är borta.


  • Säkra bakgården


Om du har en pool i din trädgård, lägg upp ett staket och lås grinden för att förhindra att barn faller i eller dricker. Om du använder bekämpningsmedel eller herbicider, låt inte dina barn gå in i gården ensam i åtta åtta åtta åtta timmar efter appliceringen så att de inte utsätts för dessa kemikalier.


  • Säkra ditt hus

Varje hus ska ha rökdetektorer som brandskyddsåtgärd. Ta ett extra steg och lägg till kolmonoxiddetektorer också. Kolmonoxid är en luktfri, färglös gas som kan vara mycket farlig, så det är värt det extra skyddet att ha dessa detektorer i ditt hem.

En annan lätt teknik att lägga till ditt hem är fönster och dörr sensorer. Beroende på hur du bestämmer dig för att ställa in, kan dessa sensorer utlösa ett textmeddelande eller meddelande på din telefon, avge lite pip eller spränga ett högt alarm.

Överväg också ett säkerhetsövervakningssystem. Att bara sätta ett tecken på din gård kan avskräcka potentiella inkräktare när du inte är hemma, men din bästa satsning är att skapa ett avancerat säkerhetsövervakningssystem som du kan arm och avväpna direkt från din telefon. Lägg till säkerhetskameror och kolla på vad som händer i ditt hus - när som helst - på din telefon, surfplatta eller dator.

Gatese a och Cloud Service tillhandahåller en end-to-end-lösning för fjärrövervakning. När du lämnar hemmet kan dina barn ses av cloud camera control-programvara.

För ännu mer resurser på att hålla dina barn säkra hemma, besök vår hemförsäkring, brottsförebyggande och säkerhetscenter för barn .