5 skäl att använda Gatesea LED Solar översvämning ljus för säkerhet

- Oct 23, 2018 -

5 skäl att använda Gatesea LED Solar översvämning ljus för säkerhetImage result for solar flood lights


LED solar översvämning ljus har vunnit popularitet eftersom de ger belysning i de mest avlägsna platserna för att garantera säkerheten. Gatesea solar översvämning ljus kan installeras i nästan vilken plats som helst utan behov av en konventionell strömförsörjning. Här följer fem skäl att genomföra dem.


1. ge tydlig synbarhet av områden på avstånd att se någon rör sig i eller runt området.

Detta kan uppnås genom att ha lamporna verka hela natten eller med hjälp av en rörelsedetektor. Motion ger samma säkerhetsnivåer; dock tillåter för mycket mindre strömförbrukning som lamporna fungerar endast när något rör sig i området. Detektiv, lamporna tänds under en viss tid och tillåta någon att tydligt se vad iväg efter rörelsedetektorer. Förblir ljusa för 30 sekunder och växlar tillbaka till Dim-läge om ingen ytterligare rörelse upptäcks


2. ta bort potentiella gömställen runt rutter som är rest av fotgängare.

Solar översvämning ljus kan lysa upp ett helt område och ta bort gömställen runt rutter som fotgängare måste resa. Deras ljusspridningen är vanligtvis mycket större och lämnar mycket mindre område i mörkret. Detta kan ge ökad säkerhet och säkerhet för fotgängare i något område oavsett om det promenader i en park, mot en parkeringsplats, eller ner en gränd.


3. bistå användningen av andra säkerhetsanordningar såsom kameror i området.

LED-lampor ger också bättre belysning för kameror för att visuellt se vad som finns i området vid en given tidpunkt. De solar LED-strålkastare kan verka på en lägre ljus nivå för kamera användning och sedan växla till en hög effekt lampa när Rörelseaktiverade för att öka synligheten och avstånd av kamerans synen. Detta skulle garantera att säkerheten i området har full överblick över vad som händer på en viss plats vid en exakt tidpunkt. Du kan även kombinera solar powered översvämning ljus och säkerhet kamerasystem till en.


4. skrämma & ange om någon försyndelser din fastighet

Avskräcka brott är den största rollen som en lysdiod säkerhet erbjuder solar gör det möjligt för dem att verka även när strömmen är ut. Brottslingar är inte kända för operativsystem där de enkelt kan fångas, och belysning med bra LED-armaturer som fungerar oavsett vad kommer att hjälpa avskräcka brott i området och även ge lätt erkännande om något skulle inträffa.


5. öka nattliga gångtrafik och känsla av trygghet.

Ger ökad säkerhet och trygghet genom belysning av ett område kan öka gångtrafik och göra människor i området har en känsla av trygghet och säkerhet. För företagare är detta fördelaktigt två gånger; först genom att öka kundtrafik och andra med ökad säkerhet för anställda. Om kunder känna att din anläggning har tillhandahållit belysningen och skapade en säker plats att besöka, blir de mer benägna att återvända. För anställda ger det en känsla av välbefinnande som arbetsgivaren gett nödvändiga belysningen för att garantera deras säkerhet och få dem att känna att deras säkerhet är högsta prioritet. Solar översvämning ljus är dessutom idealisk för parkeringsplatser, passager, gator, samhällen, gräsmatta, trädgårdar, jordbruk, etc.


Vet du vad andra skäl bör du använda LED solar översvämning ljus för säkerhet?

utbyta och diskutera!