4G-kameror som ledde till utvecklingen av kollektivtrafikövervakning

- May 12, 2017 -

Numera är många av våra bussystem fortfarande beroende av IP-videoövervakning, det är också ett stort fält för hela vår jord att utvecklas kraftigt. Många kollektivtrafiksystem använder nu det senaste IP-videoövervakningssystemet för att övervaka hela bussoperationen. Övervakningssystemet kräver många IP-övervakning 4G-kameror. Det är därför 4G-kameror kan driva utvecklingen av kollektivtrafikövervakningen.

Enligt relevant projektpersonal uppfanns bussövervakningssystemet först av privata företag som driver kollektivtrafiksystemet. De utformade ursprungligen ett sådant system för att skydda deras Sishourenyuan, inte av någon kriminell attack. Därefter utvecklades det långsamt till en övervakningsmekanism. Det finns ett sådant övervakningssystem, de laglösa elementen har konvergerat mycket, så att brotten också reducerades.

1(001).jpg

2(001).jpg

Busövervakningssystemet är ofta kopplat till operations- och schemaläggningssystemet. Som ett resultat, om bussen stött på en trafikolycka är inte rädd, kan de justera avgångsvägarna i tid, du kan också kontakta säkerhetscentret snabbare. Om det finns några problem med dina passagerare kan du också komma i kontakt med kontrollrummet genom att använda några telefonsamtal från systemet, vilket därmed bättre skyddar passagerarens personliga säkerhet

Vi har vanligtvis flera 4G-kameror installerade på varje buss, då informationen i bilen kan lagras bättre. Vi kan regelbundet överföra den lagrade informationen till vårt övervakningscenter vid behov. Detta är också en viktig höjdpunkt för nätverksövervakning, så vi tror att det är en drivkraft för 4G-kameror. Vår bussövervakning är säker på att få bättre utveckling.